Biznes shërbimi
Lejoni profesionistë me përvojë të logjistikës të trajtojnë ngarkesën tuaj.
Si i ndihmojmë?
Ne përmirësojmë ndihmën tuaj në Amazon
dhe procesi i transportit nga Kina.

Ne marrim inventarin tuaj nga furnitorët tuaj falas nëse ato ndodhen në Shenzhen ose Dongguan, ose furnizuesit tuaj të dërgohen drejtpërdrejt te ne nëse ndodhen në zona të tjera.

Ne ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të përgatitur produktet tuaja për të përmbushur kërkesat e Amazon. Shërbimet përfshijnë etiketimin, qese poli, bundling, ripaketimi, ose ndonjë gjë tjetër bazuar në nevoja.

Ne e dërgojmë inventarin tuaj në Amazon Warehouse nga DHL, UPS-i, ajri, tren ose nga deti në varësi të nevojës tuaj. Ne marrim përsipër të gjithë procesin duke përfshirë pastrimin me porosi, taksat.

për ne
Ekipi profesional i transportit

Shërbime profesionale transporti, shërbime të inspektimit cilësor shërbimet e magazinimit, etj.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të trajtojnë mallrat e dërguara nga Kina në vendet e tjera

Ne jemi kompania e çertifikimit të arit të Alibaba. Vetëm një kompani e fortë e ka këtë kualifikim. Ne kemi 11 vjet përvojë transporti, dhe destinacioni i transportit mund të jetë kudo, siç është shtëpia juaj ose depoja e Amazon.

Ne do të komunikojmë me furnizuesin tuaj për të transportuar në mënyrë të sigurt produktin tuaj në magazinën tonë, dhe më pas përdorni DAP ose DDP ose metoda të tjera për të dërguar produktin në destinacionin e caktuar në përputhje me kërkesat e klientit.

Ne ofrojmë shërbime profesionale të inspektimit të cilësisë, shumë klientë po përdorin. Fabrikat shpesh nuk i kontrollojnë me kujdes të gjitha produktet, gjë që mund të çojë në vlerësim të dobët pas shitjes së produktit. Ne do të kontrollojmë me kujdes produktet sipas kërkesave të klientit për të siguruar cilësinë e produktit.

Gjëja më e rëndësishme është që çmimi ynë do t'u japë klientëve shumë zbritje, transporti ynë është përgjegjës për klientët tanë.

Fluturimi direkt i fluturimit ajror DDP-kinë

Fluturimi ajror direkt DDP-Hong Kong

Aeroporti në Aeroport
Transporti detar DDP-Porti i Shangait

Fluturimi ajror direkt DDP-Hong Kong

Kabineti i transportit detar
Pse klientët tanë na duan
Çfarë na bën të dallojmë nga të tjerët në treg

Menaxhimi i furnitorëve tuaj në Kinë harxhon shumë kohë. Duke kontraktuar procesin tuaj paraprak dhe logjistik te ne, ju kurseni më shumë kohë që mund të përdoret në shërbimin tuaj ndaj klientit, marketing, dhe shitjet.

Ne e dimë që ju keni nevoja të ndryshme në krahasim me të tjerët - kështu që, ne kemi një sistem që ju lejon të paguani vetëm për shërbimet që përdorni. Mos shikoni diçka që ju nevojitet? Thjesht lajmëroni ekipin tonë dhe ne do të zgjidhim një zgjidhje për ju!.

Ne e dimë që mund t'ju duhet të mbroni produktin tuaj nga konkurrenca ose dikush që përpiqet ta vjedhë atë. Ne garantojmë që sekreti juaj është i sigurt me ne pasi e mbajmë produktin tuaj diskret përmes procesit tonë të përgatitjes dhe transportit.

Partnerët tanë
Ne punojmë me partnerë të besueshëm për t'u siguruar që mallrat tuaj të mbërrijnë në kohë dhe në mënyrë të sigurt

Na kontaktoni

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI