Usaha jasa
Hayu profésional logistik ngalaman nanganan kargo Anjeun.
Kumaha Urang Mantuan?
Urang streamline sumber Amazon Anjeun
jeung prosés pengiriman barang ti Cina.

Kami ngajemput inventaris anjeun ti supplier anjeun gratis upami aranjeunna aya di Shenzhen atanapi Dongguan, atanapi gaduh suppliers Anjeun shipped langsung ka kami lamun maranéhna aya di wewengkon séjén.

Kami nawiskeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiapkeun produk anjeun pikeun nyumponan sarat Amazon. Jasa kalebet panyiri, kantong poli, bundling, bungkusan deui, atawa nu sejenna dumasar kana kabutuhan.

Kami ngirimkeun inventaris anjeun ka Gudang Amazon ku DHL, UPS, hawa, karéta atawa ku Laut gumantung kana kabutuhan Anjeun. Urang nyokot alih sakabéh prosés kaasup custom clearance, pajeg.

tentang Kami
Tim transportasi profésional

jasa angkutan profésional, jasa inspeksi kualitas jasa gudang, jsb.

Urang mantuan konsumén urang pikeun nanganan barang shipped ti Cina ka nagara séjén

Kami perusahaan sertifikasi emas Alibaba. Ngan hiji pausahaan kuat boga kualifikasi ieu. Kami gaduh 11 taun pangalaman pengiriman barang, sareng tujuan pengiriman barang tiasa dimana waé, sapertos bumi anjeun atanapi gudang Amazon.

Kami bakal komunikasi sareng supplier anjeun pikeun aman ngangkut produk anjeun ka gudang kami, lajeng nganggo DAP atanapi DDP atawa métode séjénna pikeun ngirim produk ka tujuan ditunjuk nurutkeun sarat customer.

Kami nyayogikeun jasa pamariksaan kualitas profésional, loba konsumén ngagunakeun. Pabrik sering henteu taliti mariksa sadaya produk, nu bisa ngakibatkeun evaluasi goréng sanggeus jualan produk. Urang taliti bakal pariksa produk nurutkeun sarat customer pikeun mastikeun kualitas produk.

Anu paling penting nyaéta harga kami bakal masihan seueur diskon ka konsumén, angkutan urang tanggung jawab konsumén urang.

DDP hawa hiber-china hiber langsung

DDP hawa hiber-Hong Kong hiber langsung

Bandara ka Bandara
DDP angkutan laut-Shanghai Port

DDP hawa hiber-Hong Kong hiber langsung

Kabinet angkutan laut
Naha Klién Urang Cinta Ka Urang?
Naon ngajadikeun urang nangtung kaluar ti batur di pasar

Ngatur suppliers anjeun di Cina meakeun loba waktu. Ku outsourcing prosés préparasi sareng logistik anjeun ka kami, anjeun ngahemat langkung waktos anu tiasa dianggo dina layanan palanggan anjeun, pamasaran, jeung jualan.

Kami terang yén anjeun gaduh kabutuhan anu béda dibandingkeun sareng anu sanés - jadi, kami gaduh sistem anu ngamungkinkeun anjeun ngan ukur mayar jasa anu anjeun anggo. Entong ningali anu anjeun peryogikeun? Ngan wartosan tim kami sareng kami bakal nyortir solusi pikeun anjeun!.

Kami terang yén anjeun panginten kedah ngajagi produk anjeun tina persaingan atanapi aya anu nyobian maok éta. Kami ngajamin yén rusiah anjeun aman sareng kami sabab kami ngajaga produk anjeun wijaksana ngaliwatan prosés persiapan sareng pengiriman kami.

Mitra Kami
Kami damel sareng mitra anu dipercaya pikeun mastikeun barang anjeun dugi ka waktos sareng aman

Taros Kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
ON
GARIS
INQUIY AYEUNA